Fiets accu revisie Bussum? Waarom een splinternieuwe fietsaccu aankopen in Bussum wanneer het reviseren van een accu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bussum kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Bussum maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is prettig om te gaan bewegen met de elektrische fiets. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal verder wanneer je eigenhandig moet trappen. Even dringend naar de stad in Bussum is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bussum voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Bussum moet u al snel denken aan een hoofdsom hoger dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bussum met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit erg aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bussum: Denk aan de natuur

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bussum

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bussum helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bussum is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bussum laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bussum een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Bussum

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bussum voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bussum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven