Fiets accu revisie Callantsoog. Ook onze klanten uit Callantsoog zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Callantsoog kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze steeds populairder, zeker ook in Callantsoog rijden er veel meer rond. Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Op de e-bike naar familie die in Callantsoog verblijven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Callantsoog voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Callantsoog. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Callantsoog met garantie

We beginnen ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de accu worden de cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude accu had, die batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met support. De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Callantsoog: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij gebruiken staat hoog op de agenda. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Callantsoog

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Callantsoog helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Callantsoog is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Callantsoog laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Callantsoog een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Callantsoog

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Callantsoog voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Callantsoog

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven