Fiets accu revisie Castricum. Reviseren fietsaccu Castricum prima voor de beurs en het leefmilieu, dikwijls net zo goed of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Castricum kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Castricum maken gebruik van de elektrische fiets. Het is lekker om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je minder sterkte en druk hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Even snel naar de winkel in Castricum is voortaan fijn per ebike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Plus hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische ebike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Castricum voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog goed. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Castricum dient u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Castricum met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. U bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u sterkere cellen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de fiets accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Alsook kunt u bij ons terecht als uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Castricum: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Castricum

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Castricum helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Castricum is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Castricum laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Castricum een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Castricum

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Castricum voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Castricum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven