Fiets accu revisie Chaam! Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn fiets accu in Chaam?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Chaam kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze alsmaar meer verkocht, natuurlijk ook in Chaam rijden er steeds meer rond. Het is fijn om ergens op visite te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel geringer werklust en druk hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Chaam te fietsen waar u voorheen alleen met de auto heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Chaam voor ieder budget

Indien de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in Chaam. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 450 euro bezuinigen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Chaam met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is denkbaar om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart voorleggen. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Chaam: Denk aan de leefomgeving

De aarde wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van materialen is hiertoe uitermate voornaam. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Chaam

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Chaam helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Chaam is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Chaam laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Chaam een extra voordeel dus!

Accu revisie Chaam

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Chaam voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Chaam

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven