Fiets accu revisie Clinge? Zoekt u meer voorlichtingen betreffende het reviseren van een fietsaccu in Clinge? Fiets-accu.nl helpt u graag verder!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Clinge kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Clinge maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is aangenaam om erop uit te trekken met een elektrische ebike. Doordat je veel minder sterkte en kracht hoeft te verbruiken hou je het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een bistro in Clinge te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Clinge voor ieder budget

Indien de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Clinge moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €525,00. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Clinge met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fiets accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Ook kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Clinge: Denk aan het milieu

We werken in een periode waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiertoe zeer voornaam. Het reviseren van uw fiets accu past opperbest in dit plaatje. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Clinge

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Clinge helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Clinge is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Clinge laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Clinge een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Clinge

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Clinge voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Clinge

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven