Fiets accu revisie Coevorden? Op zoek naar meer info over het reviseren van een fietsaccu in Coevorden? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Coevorden kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Coevorden. Fietsen met een elektrische e-bike is leuk. Omdat je veel minder aandrift en druk hoeft te gebruiken hou men het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restaurant in Coevorden te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Coevorden voor ieder budget

Indien de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog prima. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Coevorden kost meestal boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 450 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Coevorden met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met hulp. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Wij doen er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Coevorden: Denk aan de leefomgeving

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hierbij uitermate belangrijk. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Coevorden

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Coevorden helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Coevorden is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Coevorden laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Coevorden een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Coevorden

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Coevorden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Coevorden

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven