Fiets accu reviesie Corsendonk? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Corsendonk.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Corsendonk kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Corsendonk. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veel verder als je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar familie die in Corsendonk wonen was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Corsendonk voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. {Door uitsluitend de energie cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je enkel dat wat effectief vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Corsendonk dient u al snel denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Bij ons kunt u tussen de 150 en 350 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Corsendonk met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. U kan daarnaast kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder interessant, u betaalt immers maar enigszins meer. Een mooi standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij ons ook met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Corsendonk: Denk aan het milieu

De aarde wordt voortdurend belangrijker. Het hanteren met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Corsendonk

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Corsendonk helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Corsendonk is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Corsendonk laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Corsendonk een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Corsendonk

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Corsendonk voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Corsendonk

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven