Fiets accu revisie Cothen! Zoekt u extra info betreffende het reviseren van een fietsaccu in Cothen? Wij helpen u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Cothen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit de straten van Cothen. Het is gemakkelijk om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. Omdat je geringer aandrift en kracht hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar familie die in Cothen leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Cothen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog perfect. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij uw fiets expert in Cothen. Bij ons kunt u tussen de 150 en 250 euro uitsparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Cothen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Cothen: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij zeer belangrijk. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Cothen

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Cothen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Cothen is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Cothen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Cothen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Cothen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Cothen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Cothen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven