Fiets accu reviesie Cuijk! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Cuijk.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Cuijk kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk meer verkocht, natuurlijk ook in Cuijk rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische e-bike is voortreffelijk. Omdat je geringer werklust en kracht hoeft te gebruiken houd je het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eethuis in Cuijk te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto naar toe ging. Plus hoe prettig het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Cuijk voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de overige onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in prima staat. {Door alleen de energie cellen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Cuijk dient u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Cuijk met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kan daarnaast kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere energie cellen langer mee en uw bereik wordt groter. En dit alles voor een relatief beperkte meerprijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Cuijk: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Het hanteren met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Door uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Cuijk

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Cuijk helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Cuijk is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Cuijk laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Cuijk een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Cuijk

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Cuijk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Cuijk

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven