Fiets accu reviesie Culemborg. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Culemborg.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Culemborg kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Culemborg. Fietsen met een elektrische fiets is plezant. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veelal minder uitgeput. Even gauw naar de zaak in Culemborg is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u vroeger wellicht met de trein hier naar toe ging. En hoe leuk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Culemborg voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De computer kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. {Een nieuwe accu in Culemborg kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 500 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Culemborg met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een controle om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is denkbaar om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Bovendien kunt u bij ons terecht als uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Culemborg: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij verbruiken staat hoog op de agenda. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Culemborg

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Culemborg helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Culemborg is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Culemborg laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Culemborg een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Culemborg

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Culemborg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Culemborg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven