Fiets accu revisie Dalen! Reviseren fietsaccu Dalen juist voor de beurs en het leefmilieu, meestal net zo goed of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dalen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Dalen. Het is aangenaam om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. Omdat je veel minder werklust en druk hoeft toe te passen hou men het veel langer vol. Even snel naar de stad in Dalen is voortaan eenvoudig per ebike te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Dalen voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Dalen dient u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Dalen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met hulp. En dit alles voor een relatief beperkte prijs. Een aangenaam standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Dalen: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor constant belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dalen

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Dalen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dalen is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dalen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dalen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Dalen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dalen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dalen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven