Fiets accu revisie Dalfsen! Waarom een nieuwe fietsaccu kopen in Dalfsen wanneer het reviseren van de fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dalfsen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Dalfsen. Het is lekker om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Even gauw naar de stad in Dalfsen is voortaan eenvoudig per e-bike te doen, daar u eerst soms met de trein hier naar toe ging. Plus hoe prettig het rijden ook is met een elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Dalfsen voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. De cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Dalfsen. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 125 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Dalfsen met garantie

Wij starten ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met hulp. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de fiets accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Wij doen er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dalfsen: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe buitengewoon voornaam. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dalfsen

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Dalfsen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dalfsen is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dalfsen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dalfsen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Dalfsen

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dalfsen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dalfsen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven