Fiets accu revisie Damwoude. Het reviseren van een fietsaccu in Damwoude kan doorgaans op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Damwoude kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Damwoude maken gebruik van de elektrische fiets. Het is plezant om ergens op visite te gaan met een elektrische fiets. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer als je eigenhandig moet trappen. Even gauw naar de winkel in Damwoude is nu eenvoudig per ebike te doen, daar u voorheen mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Plus hoe prettig het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fiets accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Damwoude voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog goed. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Damwoude. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Damwoude met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . En dit voor een naar verhouding lage prijs. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op veel voordelen. Als de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons ook met een gerust hart voorleggen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Damwoude: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Damwoude

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Damwoude helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Damwoude is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Damwoude laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Damwoude een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Damwoude

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Damwoude voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Damwoude

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven