Fiets accu revisie De Bilt? Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in De Bilt.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren De Bilt kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit De Bilt maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische e-bike is plezant. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veelal minder uitgeput. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in De Bilt te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen naar toe ging. Plus hoe plezierig het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu De Bilt voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog goed. {Door enkel de batterijen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend datgene wat effectief vervangen moet worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke vermogen, ook bij de ebike expert in De Bilt. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie De Bilt met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan ook kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. De kosten hiervoor zijn relatief minimaal. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren De Bilt: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit plaatje. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie De Bilt

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie De Bilt helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie De Bilt is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie De Bilt laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren De Bilt een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie De Bilt

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie De Bilt voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen De Bilt

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven