Fietsaccu revisie De Lier? Accu reviseren elektrische e-bike in De Lier is simpel en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren De Lier kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit De Lier maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is gemakkelijk om te gaan werken met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veel minder uitgeput. Even snel naar de zaak in De Lier is nu eenvoudig per ebike te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. En hoe plezant het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu De Lier voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan b.v. nog goed in orde zijn. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de fiets specialist in De Lier. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie De Lier met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. En dit voor een beperkte meerprijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Indien de fiets accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren De Lier: Denk aan het milieu

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor continu belangrijker. Door de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie De Lier

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie De Lier helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie De Lier is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie De Lier laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren De Lier een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie De Lier

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie De Lier voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen De Lier

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven