Fiets accu revisie De Lutte! Wat kan ik besparen door het reviseren van mijn accu in De Lutte?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren De Lutte kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit De Lutte maken gebruik van een elektrische ebike. Het is aangenaam om te gaan werken met een elektrische ebike. Er hoeft zo goed als niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veelal minder moe. Even dringend naar de winkel in De Lutte is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu De Lutte voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in De Lutte dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie De Lutte met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is denkbaar om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . De prijzen hiervoor zijn relatief bescheiden. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Indien de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren De Lutte: Denk aan de leefomgeving

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portemonnee wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie De Lutte

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie De Lutte helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie De Lutte is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie De Lutte laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren De Lutte een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie De Lutte

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie De Lutte voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen De Lutte

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven