Fiets accu reviesie De Wijk? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in De Wijk.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren De Wijk kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten van De Wijk. Het is gemakkelijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. Omdat je veel geringer sterkte en kracht hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eethuis in De Wijk te fietsen waar u voorheen enkel met de auto naar toe ging. En hoe leuk het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu De Wijk voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in De Wijk dient u al vlug denken aan een bedrag groter dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 300 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie De Wijk met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . En dit voor een naar verhouding beperkte meerprijs. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren De Wijk: Denk aan het milieu

De wereld wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we toepassen staat hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw portemonnee wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie De Wijk

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie De Wijk helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie De Wijk is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie De Wijk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren De Wijk een extra voordeel dus!

Accu revisie De Wijk

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie De Wijk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen De Wijk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven