Fiets accu revisie De Zilk. Ook onze klanten uit De Zilk zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren De Zilk kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten in De Zilk. Rijden met een elektrische fiets is heerlijk. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eethuis in De Zilk te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu De Zilk voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door alleen de batterijen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen dient te worden.} {Een nieuwe accu in De Zilk kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie De Zilk met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. U kunt verder kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. En dit alles voor een kleine meerprijs. Een aangenaam plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren De Zilk: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het omgaan met alles dat wij toepassen staat erg hoog op de agenda. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie De Zilk

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie De Zilk helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie De Zilk is de moeite waard. De bedragen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie De Zilk laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren De Zilk een extra voordeel dus!

Accu revisie De Zilk

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie De Zilk voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen De Zilk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven