Fiets accu revisie Dedemsvaart. Wat kan ik uitsparen met het reviseren van m’n accu in Dedemsvaart?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dedemsvaart kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze steeds populairder, zeker ook in Dedemsvaart rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is lekker. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veelal minder moe. Even snel naar de zaak in Dedemsvaart is voortaan eenvoudig met de e-bike te doen, daar u voorheen mogelijk met de auto hier naar toe ging. En hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Dedemsvaart voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lange tijd doorgaans nog in prima staat. {Door uitsluitend de cellen te verwisselen houd u de kosten laag en vervang je alleen dat wat echt vervangen moet worden.} Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Dedemsvaart dient u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Dedemsvaart met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is denkbaar om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met ondersteuning. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit bijzonder interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart aanbieden. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Dedemsvaart: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde zeer urgent is. Recyclen van materialen is hiermee uiterst voornaam. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dedemsvaart

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Dedemsvaart helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dedemsvaart is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dedemsvaart laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dedemsvaart een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Dedemsvaart

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dedemsvaart voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dedemsvaart

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven