Fietsaccu revisie Deest? Accu reviseren elektrische fiets in Deest is eenvoudig en kostenbesparend.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Deest kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Deest. Het is prettig om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer aandrift en kracht hoeft toe te passen hou men het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetcafé in Deest te fietsen waar u eerder enkel met de auto naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Deest voor ieder budget

Wanneer de accu vervangen moet worden betekent dit  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Deest kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 300 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Deest met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kunt ook kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dit alles voor een naar verhouding lage meerprijs. Een aantrekkelijk idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Deest: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we gebruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past goed in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Deest

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Deest helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Deest is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Deest laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Deest een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Deest

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Deest voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Deest

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven