Fietsaccu revisie Delden! Accu reviseren elektrische fiets in Delden is gemakkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Delden kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Delden maken gebruik van de elektrische ebike. Fietsen met een elektrische ebike is aangenaam. Er hoeft vrijwel niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je veelal minder moe. Even dringend naar de winkel in Delden is voortaan fijn met de ebike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Delden voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je alleen datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Delden moet u al gauw denken aan een bedrag hoger dan €550,00. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Delden met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Een mooi idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Delden: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde uiterst belangrijk is. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor alsmaar belangrijker. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Delden

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Delden helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Delden is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Delden laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Delden een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Delden

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Delden voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Delden

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven