Fiets accu revisie Delfzijl! Ook de bezoekers uit Delfzijl zijn tevreden met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Delfzijl kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Delfzijl. Het is voortreffelijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je vaak minder vermoeid. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restauratie in Delfzijl te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. En hoe voortreffelijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Delfzijl voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog prima. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Delfzijl moet u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €475,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Delfzijl met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op vele voordelen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Delfzijl: Denk aan de natuur

De aarde wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we gebruiken staat hoog op de agenda. Vanwege de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Delfzijl

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Delfzijl helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Delfzijl is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Delfzijl laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Delfzijl een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Delfzijl

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Delfzijl voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Delfzijl

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven