Fiets accu revisie Den Bosch? Waarom een splinternieuwe fietsaccu aanschaffen in Den Bosch als het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Den Bosch kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Den Bosch maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is behaaglijk om ergens op bezoek te gaan met een elektrische e-bike. Omdat je veel geringer werklust en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veelal langer vol. Op de e-bike naar familie die in Den Bosch gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Den Bosch voor ieder budget

Als de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in prima staat. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Den Bosch. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Den Bosch met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met support. En dat voor een lage prijs. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan ook nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een gerust hart aanbieden. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Den Bosch: Denk aan de natuur

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw accu past perfect in dit perspectief. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Den Bosch

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Den Bosch helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Den Bosch is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Den Bosch laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Den Bosch een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Den Bosch

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Den Bosch voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Den Bosch

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven