Fiets accu reviesie Den Dolder? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Den Dolder.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Den Dolder kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Den Dolder maken gebruik van de elektrische fiets. Rijden met een elektrische fiets is plezierig. Doordat je veel minder werklust en kracht hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Den Dolder gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe heerlijk het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Den Dolder voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. De cassette is meestal na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Den Dolder kost doorgaans boven de 550 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 250 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het type fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Den Dolder met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan die u in het begin had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Den Dolder: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze planeet extreem cruciaal is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij uiterst voornaam. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Den Dolder

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Den Dolder helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Den Dolder is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Den Dolder laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Den Dolder een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Den Dolder

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Den Dolder voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Den Dolder

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven