Fietsaccu revisie Den Dungen. Accu reviseren elektrische ebike in Den Dungen is simpel en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Den Dungen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Den Dungen maken gebruik van een elektrische fiets. Rijden met een elektrische ebike is plezierig. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veelal minder moe. Even dringend naar de winkel in Den Dungen is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Den Dungen voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog goed. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Den Dungen moet u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Bij ons kan men tussen de 125 en 350 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het type ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Den Dungen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. U kunt tevens kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit erg aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een verleidelijk oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons zeker van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Den Dungen: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde extreem urgent is. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe uiterst belangrijk. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Den Dungen

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Den Dungen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Den Dungen is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Den Dungen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Den Dungen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Den Dungen

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Den Dungen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Den Dungen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven