Fietsaccu revisie Den Ham! Accu reviseren elektrische e-bike in Den Ham is eenvoudig en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Den Ham kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten van Den Ham. Fietsen met een elektrische e-bike is plezierig. Omdat je geringer sterkte en druk hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Den Ham leven was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Den Ham voor ieder budget

Indien de accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in prima staat. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Den Ham moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €500,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 400 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Den Ham met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u krachtigere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en de fiets accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Als de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Den Ham: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor voortdurend belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Den Ham

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Den Ham helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Den Ham is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Den Ham laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Den Ham een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Den Ham

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Den Ham voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Den Ham

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven