Fiets accu revisie Den Helder. Het reviseren van de fietsaccu in Den Helder kan meestal op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Den Helder kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Den Helder rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische fiets is leuk. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer wanneer je zelf moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Den Helder wonen was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Den Helder voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de accu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij uw ebike expert in Den Helder. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Den Helder met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met support. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit bijzonder interessant, u betaalt immers maar iets meer. Een aardig idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Den Helder: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met onderdelen is hierbij buitengewoon voornaam. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit perspectief. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Den Helder

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Den Helder helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Den Helder is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Den Helder laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Den Helder een extra voordeel dus!

Accu revisie Den Helder

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Den Helder voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Den Helder

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven