Fietsaccu revisie Den Oever! Accu reviseren elektrische ebike in Den Oever is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Den Oever kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Den Oever maken gebruik van een elektrische fiets. Het is voortreffelijk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je veel minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Op de ebike naar familie die in Den Oever gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe prettig het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Den Oever voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De energie cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Den Oever kost dikwijls boven de 600 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 500 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Den Oever met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. U kan bovendien kiezen voor zwaardere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Indien de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons eveneens  welkom. Wij doen er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Den Oever: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het hanteren met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Den Oever

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Den Oever helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Den Oever is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Den Oever laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Den Oever een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Den Oever

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Den Oever voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Den Oever

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven