Fiets accu revisie Denekamp! Reviseren fietsaccu Denekamp beter voor uw beurs en het leefmilieu, dikwijls net zo goed of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Denekamp kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Denekamp maken gebruik van een elektrische ebike. Het is plezierig om te gaan bewegen met de elektrische e-bike. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Even vlug naar de zaak in Denekamp is nu eenvoudig per ebike te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fietsaccu volledig vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Denekamp voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog goed. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Denekamp moet u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €550,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Denekamp met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Als de fiets accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Denekamp: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom voortdurend belangrijker. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Denekamp

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Denekamp helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Denekamp is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Denekamp laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Denekamp een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Denekamp

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Denekamp voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Denekamp

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven