Fiets accu revisie Dessel? Wat kan ik uitsparen met het reviseren van m’n fiets accu in Dessel?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dessel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze alsmaar populairder, natuurlijk ook in Dessel rijden er steeds meer door de stad. Het is prettig om te reizen met de elektrische ebike. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder als je eigenhandig moet trappen. Even dringend naar de zaak in Dessel is nu fijn met de ebike te doen, daar u eerst mogelijk met de trein hier naar toe ging. Plus hoe gemakkelijk het fietsen ook is met een elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Dessel voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in Dessel. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Dessel met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. U bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met support. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Als de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl eveneens  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dessel: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aardbol bijzonder belangrijk is. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee heel voornaam. Het reviseren van de fietsaccu past opperbest in dit perspectief. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dessel

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Dessel helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dessel is de moeite waard. De bedragen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dessel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dessel een extra voordeel dus!

Accu revisie Dessel

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dessel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dessel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven