Fiets accu revisie Deurne. Ook de klanten uit Deurne zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Deurne kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Deurne maken gebruik van een elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je persoonlijk moet trappen. Even gauw naar de zaak in Deurne is nu fijn per fiets te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Deurne voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. De behuizing kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. {Door enkel de cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Deurne kost meestal boven de 575 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 100 en 300 euro besparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Deurne met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw voorkeur of u sterkere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Wanneer de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons zeker van harte welkom. De kans is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Deurne: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom alsmaar belangrijker. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Deurne

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Deurne helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Deurne is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Deurne laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Deurne een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Deurne

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Deurne voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Deurne

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven