Fiets accu revisie Deventer? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken e-bike’s in Deventer.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Deventer kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, zeker ook in Deventer rijden er steeds meer door de stad. Het is fijn om ergens op bezoek te gaan met de elektrische ebike. Doordat je geringer werklust en druk hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een bistro in Deventer te fietsen waar u eerder enkel met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Deventer voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De cassette is meestal na lange tijd doorgaans nog in uitstekende staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Deventer. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Deventer met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt daarnaast kiezen voor zwaardere cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere energie cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een prettig standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er straks veel meer voor terug te krijgen. Bovendien kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Deventer: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe uitermate voornaam. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Deventer

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Deventer helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Deventer is de moeite waard. De bedragen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Deventer laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Deventer een extra voordeel dus!

Accu revisie Deventer

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Deventer voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Deventer

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven