Fiets accu reviesie Didam. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Didam.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Didam kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Didam maken gebruik van de elektrische fiets. Het is prettig om te gaan werken met de elektrische ebike. Omdat je veel geringer werklust en kracht hoeft te gebruiken houd men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een eetcafé in Didam te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen heen ging. Plus hoe heerlijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Didam voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in prima staat. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Didam kost meestal boven de 600 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Didam met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere batterijen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met ondersteuning. En dat alles voor een naar verhouding lage prijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Didam: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hiertoe uitermate voornaam. Vanwege uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Didam

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Didam helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Didam is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Didam laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Didam een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Didam

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Didam voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Didam

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven