Fiets accu revisie Diepenbeek. Het reviseren van de fietsaccu in Diepenbeek kan doorgaans op korte termijn gebeuren.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Diepenbeek kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Diepenbeek. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische ebike. Doordat je geringer werklust en druk hoeft te verbruiken hou men het heel wat langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Diepenbeek verblijven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Diepenbeek voor ieder budget

Indien de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog prima. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Diepenbeek. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Diepenbeek met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kan verder kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een aardig standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Diepenbeek: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het omgaan met alles dat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Diepenbeek

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Diepenbeek helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Diepenbeek is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Diepenbeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Diepenbeek een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Diepenbeek

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Diepenbeek voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Diepenbeek

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven