Fietsaccu revisie Dieren? Accu reviseren elektrische e-bike in Dieren is simpel en kostenbesparend.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dieren kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Dieren maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is fijn om ergens op bezoek te gaan met een elektrische fiets. Omdat je geringer aandrift en kracht hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar familie die in Dieren gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Dieren voor ieder budget

Als de accu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je enkel datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Dieren dient u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Dieren met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om sterkere cellen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een verleidelijk plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Dieren: Denk aan de natuur

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor steeds belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dieren

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Dieren helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dieren is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dieren laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dieren een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Dieren

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dieren voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Dieren

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven