Fiets accu revisie Diessen

Fiets accu revisie Diessen. Waarom een nieuwe accu aankopen in Diessen wanneer het reviseren van de fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Diessen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Diessen

Steeds meer consumenten uit Diessen maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is lekker om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder wanneer je eigenhandig moet trappen. Even snel naar de winkel in Diessen is nu fijn per fiets te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de auto hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Diessen

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog goed. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Diessen dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Diessen

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met hulp. De kosten hiervoor zijn relatief gering. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de accu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Diessen: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aardbol uiterst belangrijk is. Recyclen van onderdelen is hierbij buitengewoon belangrijk. Het reviseren van de accu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Diessen

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Diessen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Diessen is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Diessen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Diessen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Diessen

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Diessen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Diessen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven