Fiets accu reviesie Diessen? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Diessen.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Diessen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze alsmaar vaker verkocht, natuurlijk ook in Diessen rijden er steeds meer rond. Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je minder energie en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Diessen verblijven was vroeger te ver op de e-bike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Diessen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in goede staat. {Door alleen de energie cellen te vervangen houd u de prijs laag en vervang je slechts dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Diessen kost vaak boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 450 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Diessen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog degelijk zijn. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. En dit alles voor een naar verhouding beperkte prijs. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Alsook kunt u bij ons terecht indien uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Diessen: Denk aan de natuur

De aardbol wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor telkens belangrijker. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Diessen

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Diessen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Diessen is de moeite waard. De tarieven zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Diessen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Diessen een extra voordeel dus!

Accu revisie Diessen

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Diessen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Diessen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven