Fiets accu revisie Diest! Hoeveel kan ik besparen met het reviseren van mijn fietsaccu in Diest?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Diest kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Diest. Fietsen met een elektrische fiets is lekker. Doordat je geringer energie en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eetcafé in Diest te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Diest voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld doorgaans nog goed. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Diest. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Diest met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is uw voorkeur of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan die u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen met support en de fietsaccu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding gering. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de accu bij ons ook met een zorgeloos hart aanbieden. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Diest: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hanteren met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Diest

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Diest helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Diest is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Diest laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Diest een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Diest

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Diest voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Diest

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven