Fiets accu revisie Dieteren! Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Dieteren.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dieteren kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Dieteren rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische e-bike is aangenaam. Omdat je veel geringer werklust en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Dieteren gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Dieteren voor ieder budget

Als de fiets accu vervangen moet worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog goed. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Dieteren. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Dieteren met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan verder kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart voorleggen. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Dieteren: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hanteren met alles dat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past goed in dit perspectief. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dieteren

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Dieteren helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dieteren is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dieteren laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dieteren een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Dieteren

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dieteren voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Dieteren

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven