Fiets accu revisie Dilbeek. Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn accu in Dilbeek?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dilbeek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze steeds meer verkocht, zeker ook in Dilbeek rijden er veel meer rond. Rijden met een elektrische ebike is fijn. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veel minder moe. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Dilbeek te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Dilbeek voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De chip kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. {Door uitsluitend de batterijen te verwisselen houd u de prijs laag en vervang je enkel dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke vermogen, ook bij uw ebike expert in Dilbeek. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Dilbeek met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een verleidelijk idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Dilbeek: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee zeer belangrijk. Door de fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dilbeek

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Dilbeek helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dilbeek is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dilbeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dilbeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Dilbeek

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dilbeek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dilbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven