Fiets accu revisie Dilsen-Stokkem! Het reviseren van een accu in Dilsen-Stokkem kan meestal op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dilsen-Stokkem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Dilsen-Stokkem. Fietsen met een elektrische fiets is voortreffelijk. Doordat je minder aandrift en kracht hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Het is nu mogelijk om b.v. naar een restauratie in Dilsen-Stokkem te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fiets accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Dilsen-Stokkem voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Dilsen-Stokkem. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Dilsen-Stokkem met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met hulp. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Een interessant idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Wanneer de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dilsen-Stokkem: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom steeds belangrijker. Het reviseren van de accu past uitstekend in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dilsen-Stokkem

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Dilsen-Stokkem helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dilsen-Stokkem is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dilsen-Stokkem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dilsen-Stokkem een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Dilsen-Stokkem

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dilsen-Stokkem voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafĂ©. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dilsen-Stokkem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven