Fiets accu revisie Dilsen. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken ebike’s in Dilsen.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dilsen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens vaker verkocht, natuurlijk ook in Dilsen rijden er veel meer door de stad. Fietsen met een elektrische fiets is heerlijk. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel verder indien je zelf moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Dilsen leven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe fijn het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Dilsen voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog perfect. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Dilsen dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Dilsen met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met hulp. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dilsen: Denk aan het milieu

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aardbol extreem belangrijk is. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dilsen

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Dilsen helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dilsen is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dilsen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dilsen een extra voordeel dus!

Accu revisie Dilsen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dilsen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dilsen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven