Fiets accu revisie Dinteloord. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken ebike’s in Dinteloord.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dinteloord kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten van Dinteloord. Fietsen met een elektrische fiets is leuk. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder indien je eigenhandig moet trappen. Het is nu denkbaar om onder andere naar een eethuis in Dinteloord te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Dinteloord voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Dinteloord dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Dinteloord met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met hulp. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een mooi standpunt om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dinteloord: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hiermee buitengewoon belangrijk. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een actieve bijdrage. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dinteloord

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Dinteloord helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dinteloord is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dinteloord laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dinteloord een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Dinteloord

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dinteloord voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dinteloord

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven