Fiets accu revisie Dinxperlo. Ook de klanten uit Dinxperlo zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dinxperlo kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Dinxperlo rijden er veel meer door de stad. Rijden met een elektrische fiets is fijn. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal verder indien je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar familie die in Dinxperlo verblijven was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe plezant het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Dinxperlo voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met tamelijke capaciteit, ook bij uw fiets expert in Dinxperlo. Bij ons kunt u tussen de 150 en 450 euro bezuinigen door de fiets accu te reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Dinxperlo met garantie

We starten ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is denkbaar om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dinxperlo: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dinxperlo

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Dinxperlo helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dinxperlo is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dinxperlo laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dinxperlo een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Dinxperlo

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dinxperlo voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dinxperlo

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven