Fietsaccu revisie Dirksland? Accu reviseren elektrische fiets in Dirksland is eenvoudig en goedkoop.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dirksland kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Dirksland maken gebruik van een elektrische ebike. Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn veel verder ingeval je eigenhandig moet trappen. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een bistro in Dirksland te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto heen ging. En hoe plezierig het rijden ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Dirksland voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit  niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. De chip kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe accu in Dirksland kost meestal boven de 625 Euro, mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Dirksland met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw accu langer mee gaat. En dat alles voor een geringe prijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Als de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Dirksland: Denk aan het milieu

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze aarde extreem belangrijk is. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom steeds belangrijker. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dirksland

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Dirksland helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dirksland is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dirksland laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dirksland een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Dirksland

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dirksland voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dirksland

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven