Fiets accu revisie Dodewaard! Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n accu in Dodewaard?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dodewaard kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Dodewaard rijden er veel meer rond. Het is behaaglijk om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veel minder vermoeid. Op de e-bike naar vrienden die in Dodewaard gehuisvest zijn was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe plezant het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Dodewaard voor ieder budget

Als de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog prima. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Dodewaard moet u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €550,00. Bij ons kan men tussen de 100 en 450 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Dodewaard met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is denkbaar om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Dodewaard: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol uitermate urgent is. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor continu belangrijker. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dodewaard

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Dodewaard helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dodewaard is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dodewaard laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dodewaard een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Dodewaard

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dodewaard voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Dodewaard

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven