Fiets accu reviesie Doesburg! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Doesburg.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Doesburg kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Doesburg. Fietsen met een elektrische fiets is voortreffelijk. Omdat je veel minder sterkte en kracht hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eethuis in Doesburg te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe fijn het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Doesburg voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. {Door alleen de batterijen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je slechts dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Doesburg kost doorgaans boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 400 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Doesburg met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is mogelijk om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Wij doen er alles aan om die fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Doesburg: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom steeds belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Doesburg

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Doesburg helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Doesburg is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Doesburg laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Doesburg een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Doesburg

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Doesburg voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Doesburg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven