Fiets accu revisie Doetinchem! Zoekt u extra info betreffende het reviseren van een fietsaccu in Doetinchem? Fiets-accu.nl helpt u met genoegen verder!

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Doetinchem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Doetinchem maken gebruik van de elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische ebike is leuk. Omdat je veel minder werklust en kracht hoeft te verbruiken hou men het veel langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Doetinchem gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe prettig het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Doetinchem voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke vermogen, ook bij de fiets expert in Doetinchem. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Doetinchem met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog goed zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . En dit alles voor een naar verhouding kleine prijs. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Wanneer de fiets accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Doetinchem: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een actieve bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Doetinchem

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Doetinchem helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Doetinchem is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Doetinchem laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Doetinchem een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Doetinchem

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Doetinchem voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voordien niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Doetinchem

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven