Fiets accu revisie Dokkum. Ook de bezoekers uit Dokkum zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dokkum kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Dokkum maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische ebike is fijn. Doordat je veel minder energie en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Dokkum te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen heen ging. Hoe lekker het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Dokkum voor ieder budget

Ingeval de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik vaak nog in uitstekende staat. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Dokkum kost dikwijls boven de 550 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kunt u tussen de 150 en 400 euro besparen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type elektrische ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Dokkum met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u krachtigere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en de fietsaccu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn relatief beperkt. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons met een gerust hart aanbieden. Wij doen er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Dokkum: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van de accu past perfect in dit plaatje. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dokkum

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Dokkum helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dokkum is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dokkum laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dokkum een extra voordeel dus!

Accu revisie Dokkum

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dokkum voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dokkum

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven