Fiets accu revisie Dommelen! Wat kan ik besparen met het reviseren van mijn accu in Dommelen?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dommelen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Dommelen rijden er veel meer rond. Het is lekker om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je minder sterkte en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veel langer vol. Even dringend naar de zaak in Dommelen is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Dommelen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Dommelen kost doorgaans boven de 550 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Dommelen met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. U kan verder kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. En dit voor een kleine meerprijs. In plaats van een andere fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ingeval de accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Dommelen: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waarin de vooruitzichten van onze aarde heel cruciaal is. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor alsmaar belangrijker. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dommelen

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Dommelen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dommelen is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dommelen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dommelen een extra voordeel dus!

Accu revisie Dommelen

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dommelen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Dommelen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven