Fiets accu revisie Dongen. Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van m’n accu in Dongen?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Dongen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk meer verkocht, zeker ook in Dongen rijden er veel meer door de stad. Het is leuk om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je minder levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Even snel naar de winkel in Dongen is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u eerst wellicht met de trein hier naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Dongen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog goed. {Door alleen de batterijen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen moet worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Dongen kost doorgaans boven de 550 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Dongen met garantie

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan verder kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding gering. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Dongen: Denk aan de natuur

De aardbol wordt telkens belangrijker. Het hanteren met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Dongen

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Dongen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Dongen is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Dongen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Dongen een extra voordeel dus!

Accu revisie Dongen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Dongen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Dongen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven